Skip to content Skip to footer

Jaloezieën reinigen… Ja het is echt nodig.

Jaloezieën reinigen…. Niet het meest sexy klusje. Maar je kent ze wel: vette en stoffige jaloezieën. Je kunt er met de plumeau langs, dat doet de vaste schoonmaker hopelijk met enige regelmaat. Maar toch blijven ze stoffig en het lijkt wel of ze steeds sneller stoffig worden.

Stof laag

Ik werkte op een kantoor, waar ik mij altijd dood irriteerde aan het stof op de jaloezieën in het toilet. De zon scheen er op en je zag dikke lagen stof. Af en toe pakte ik de plumeau, maar binnen de kortste keren zaten er weer dikke lagen stof op. Alleen met een vochtige doek of met een ontstoffer is eigenlijk niet genoeg. Er blijft een vetlaagje achter, waar het stof zich makkelijk aan kan hechten.

Jaloezieën reinigen

Jaloezieën reinigen kan eenvoudig. Interceil heeft een Ultrasoon machine. Door een zeer hoge geluidstrillingsfrequentie trilt het vuil van de jaloezieën af. Na het reinigen worden de jaloezieën behandelt met een stof- en vuilafstotende laag. Zo trekt het minder stof en vuil aan, maar is het ook makkelijker schoon te maken. Het ultrasoon reinigen is geschikt voor pvc, stoffen en aluminium lamellen en jaloezieën. Niet alleen jaloezieën kunnen schoon gemaakt worden, maar ook armaturen, lichtbakken en roosters.

luxaflex reinigen

Duurzaam, snel & efficiënt

Ook nicotine kunnen we met ultrasone reiniging verwijderen. Door de reiniging gaan de jaloezieën langer mee. Dit is duurzaam, daarnaast zijn de reinigingsmiddelen niet slecht voor het milieu. Door de mobiele unit kunnen we bij u op locatie reinigen, we kunnen ze ook ophalen en weer terugbrengen. Net wat voor u handig is. We halen zelf de jaloezieën er af, labelen ze en hangen ze ook op de juiste plek weer terug. Wel zo handig toch?

Wil jij op het toilet niet meer aankijken tegen stoffige jaloezieën of kijkt u vanaf uw werkplek tegen vettige en stoffige jaloezieën aan? Dat kan anders toch? Ik zou als ik u was even bellen en dan hoeft u zich heel binnenkort al niet meer te irriteren.

Leave a comment

logo-wit

Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

Contact

Interceil Nederland
Duisterestraat 17
6686 CS  Doornenburg
Tel:  0481 – 420460
E: info@interceil.nl

Contact

Interceil België BVBA
Atealaan 34A
2200 Herentals
Tel: 014 – 393084
E: info@interceil.be

Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy