Skip to content Skip to footer

Uw werkplek weer schoon en als nieuw?

Interceil reinigt al meer dan 25 jaar de plafonds, wanden en raambekleding van kleine en grote gebouwen in Nederland en België. Interceil reinigt duurzaam. Haar unieke reinigingsmethode en zelf ontwikkelde biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Met deze methode is geen uitdaging of project ons te groot. Niet alleen plafonds en wanden zijn binnen korte tijd brandschoon, ook lamellen, jaloezieën en armatuurrooster krijgen een speciale behandeling. Als nieuw komt het uit de mobiele ultrasoon unit. Een duurzame oplossing voor een schoon en fris gebouw.

Vrijblijvende reinigingstest

De mensen van Interceil komen naar uw wens geheel vrijblijvend bij u op locatie kijken en voeren een vrijblijvend reinigingstest uit. Er wordt dan een inschatting van de hoeveelheid werk gemaakt. Daarnaast kunnen de mensen van Interceil ter plekke goed beoordelen of extra hulpmiddelen nodig zijn. Voor hoge plafonds wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hoogwerkers of steigers.

Wij komen wanneer het u schikt

In ieder project streeft Interceil naar efficiënte en snelle reiniging met minimale overlast voor uw medewerkers en klanten. Onze specialisten bekijken samen met u hoe en in welk tijdsbestek de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast kan het meubilair en andere inventaris blijven staan. Interceil zorgt ervoor dat alles zorgvuldig afgedekt wordt. Op deze manier is er zo min mogelijk overlast en kunnen de normale werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang vinden.

Reinigingscontract

Het is ook mogelijk om een reinigingscontract af te sluiten bij Interceil voor regelmatige reiniging van uw gebouw of zelfs voor meerdere gebouwen. Maar dit is ook mogelijk voor meer specifieke ruimten, bijvoorbeeld uw rookkamers of keukens. U kunt altijd geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
Interceil-Broekhuis-033

Een schone omgeving wordt als zeer prettig ervaren.

Comfort is belangrijk voor uw medewerkers en klanten. Het resultaat van onze reiniging is:

 • Een verbeterde lichtreflectie;
 • Een verzorgde representatieve omgeving;
 • De terugkeer van de oorspronkelijke akoestiek, die door het vuil verloren was gegaan.

De mensen die gebruik maken van uw gebouwen zullen bijna zonder uitzondering blij zijn met deze zo goed als nieuwe en frisse omgeving.

Brandveiligheid

Systeemplafonds hebben brandwerende kwaliteiten die door stof en vuil verminderen deze brandwerende kwaliteiten. Het schoonmaakwerk van Interceil geeft het plafond zijn optimale brandwerendheid terug.

Neem contact met ons op!

Duisterestraat 17, 6686 CS Doornenburg


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy