Skip to content Skip to footer

Hoe schoon zijn de jaloezieën op jouw werkplek?

Het schoonmaken van jaloezieën is een lastig klusje. Meestal worden ze slechts oppervlakkig afgenomen met een plumeau, Swiffer en vochtige doek, maar dat is niet voldoende om ze echt schoon te krijgen. Hierdoor blijven ze vaak stoffig en trekken ze snel weer nieuwe stof en vet aan. Bij Interceil kun je terecht voor professionele reiniging van lamellen en jaloezieën. Door ultrasone reiniging worden de jaloezieën. Echt schoon.

01
12

Jaloezieën, lamellen en armaturen schoonmaken: duurzaam, snel, efficiënt

Interceil streef naar een snelle en efficiënte reiniging. Hierbij houden we altijd rekening met een minimale overlast voor de medewerkers en opdrachtgevers. Het is mogelijk om op locatie te reinigen, maar wij kunnen de lamellen, armaturen of jaloezieën ook op komen halen. Na het reinigen brengen wij de raambekleding en de lampen dan weer terug. Alleen als er beschadigingen of verbuigingen in de raambekleding of lamp aanwezig is, blijf je dit zien. Ze zijn dan schoon, maar niet zo goed als nieuw. In alle andere gevallen is er een tweede leven voor jouw raambekleding of armaturen.

Ultrasoon reiniging

Bij Interceil bieden we Ultrasoon reinigen aan. We hebben een mobiele Ultrasoon reinigingsinstallatie waarmee we jouw raambekleding en lampen ter plaatse kunnen reinigen. Vergelijk het met hoe sieraden worden schoongemaakt in een speciale bak bij de juwelier. Met onze Ultrasoon reiniger worden de materialen gereinigd onder zeer hoge geluidstrillingen, waardoor het vuil loskomt van de jaloezieën en lamellen. Na het reinigen behandelen we ze met een stof- en vuilafstotende laag, zodat ze gemakkelijker schoon te maken zijn. Deze methode is geschikt voor pvc, stoffen en aluminium lamellen, evenals voor armaturen en jaloezieën

Op locatie reinigen

Onze ultrasone reinigingsinstallatie is mobiel, wat betekent dat we lamellen, jaloezieën en armaturen bijna overal kunnen reinigen. Of het nu op locatie is of bij ons in de bedrijfshal, binnen enkele uren hangen de raambekleding en lichtarmaturen weer schoon, fris, stofvrij en vetvrij op hun plek.

 • Snelle en efficiënte reiniging op vrijwel elke locatie.
 • Vermindert allergenen en verbetert de luchtkwaliteit in de ruimte.
 • Verlengt de levensduur van jaloezieën, lamellen en armaturen.
 • Milieuvriendelijk: minimaliseert de noodzaak van vervanging, wat resulteert in minder afval.
 • Verhoogt de helderheid en verlichting in de ruimte, waardoor een meer uitnodigende en comfortabele sfeer ontstaat.

Contact

Lamellen schoonmaken


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy