Skip to content Skip to footer

Hippe horecaconcepten

Roze plafonds, groene wanden en een kamer verder blauwe plafonds. Je ziet het steeds meer hippe horecaconcepten. Niet alleen een industriële inrichting zie je veel, maar je ziet ook veel gebruik van kleur en glanzende materialen.

Instagramwaardig

Je staat op het punt om te beginnen aan een hippe horecazaak. Je hebt wellicht een beperkt budget, maar de zaak moet zeker INSTAGRAM waardig zijn. Of je wil juist je zaak restylen. Een likje verf kan wonderen doen. Zeker als je durft te werken met kleur.

Horecaconcepten

De huizenmarkt is booming, de horecaconcepten komen als paddestoelen uit de grond. Dit zorgt ervoor dat de plaatselijke schilder ontzettend druk is. Echter, heb je een beperkte tijd voordat de grote opening is van de zaak. Het liefst werk je zo duurzaam, efficiënt en snel mogelijk. Al te veel tijd om te wachten is er eigenlijk niet. Daarnaast wil je ook graag dat de buizen van de afvoer mee worden geschilderd. Hoe pak je dat aan?

Wij van Interceil, raden Interceil aan ;). Onze mannen spuiten snel verschillende ruimtes in verschillende kleuren. Uiteraard kan het ook geheel in het wit. De ondergrond maakt niet uit. Bijna alle ondergronden zijn geschikt. Daarnaast kunnen we roosters, afvoeren etc meespuiten. Maar de zaken die niet van een laagje verf voorzien moeten worden zullen onze mannen netjes afplakken.

Duurzaam, snel en efficiënt

De verf die onze mannen gebruiken is niet schadelijk voor het milieu en droogt snel. De verf laat geen hinderlijke geur achter en de akoestische en brandwerende eigenschappen blijven behouden. Wat wil je nog meer?

Juist, je wil een snelle, goedkope en efficiënte werkwijze. Wij werken veel samen met architecten. Door onze strakke en flexibele planning kunnen we samen met de architect/projectleider kijken hoe we samen zo efficiënt mogelijk kunnen plannen. Geen enkele opdracht is hetzelfde, omdat het maatwerk is komen onze mannen graag even kijken wat er mogelijk is, tegen welke prijs en in welk tijdsbestek.

HACCP

Daarnaast is het ook mogelijk om de keuken door middel van dieptereiniging te reinigen. Dit kan opgenomen worden in het HACCP-plan.

Benieuwd hoe Interceil samen met jou de beste voorbereidingen kan treffen voor een uniek en hip horecaconcept? Bel dan even!

Leave a comment

logo-wit

Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

Contact

Interceil Nederland
Duisterestraat 17
6686 CS  Doornenburg
Tel:  0481 – 420460
E: info@interceil.nl

Contact

Interceil België BVBA
Atealaan 34A
2200 Herentals
Tel: 014 – 393084
E: info@interceil.be

Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy