Skip to content Skip to footer

De wanden spuiten in uw bedrijf ?

Het spuiten van wanden is een alledaagse klus voor Interceil. Het schilderen van wanden kan duur en tijdrovend zijn. Met behulp van een airless verfspuit brengt Interceil verf aan op de wanden van jouw bedrijf. Naast wit kunnen we ook verschillende kleuren aanbrengen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgeplakt, zodat de inventaris kan blijven staan. Op deze manier kunnen de muren snel worden gespoten. Interceil kan wanden snel, flexibel en efficiënt coaten. Als er leidingen en dergelijke zijn, spuiten onze experts deze eenvoudig mee. Als dat niet de bedoeling is, worden de leidingen afgeplakt. Zijn de wanden op grote hoogte? Geen probleem, wij regelen een hoogwerker. En als je verschillende kleuren wilt, is dat ook mogelijk!Wil jij de wanden in verschillende kleuren? Dat kan!

Dusseldorp-1-1
Dusseldorp-2-1

Een frisse nieuwe look voor jouw wanden

Schilderen is een optie. Maar coaten is sneller. Ben jij jouw werkplaats, restaurant of kantoor aan het renoveren? Denk je zelfs aan het vervangen, stucen of plaatsen van voorzetwandjes? Kies dan voor Pristine coating. De coating bedekt waterschadevlekken en kleine beschadigingen. Hierdoor krijgt de werkplek een tweede leven.

Hoe werkt coating van wanden?

Met een airless verfspuit wordt de coating op het oppervlak aangebracht. Alle inventaris kan blijven staan. Onze mensen plakken alles af en beschermen uw spullen zorgvuldig met afdekfolie. Ongeveer twee uur na het aanbrengen van de coating kan de ruimte weer in gebruik genomen worden. De coating droogt snel en is milieu vriendelijk. De coating laat geen hinderlijke geur achter. Onze vakmensen bepalen vooraf, in overleg met jou, welke werkzaamheden in welk tijdsbestek kunnen worden uitgevoerd.

De voordelen van wanden spuiten op een rij

 • Toepasbaar op alle soorten wanden
 • Minimum aan overlast
 • Ook op grote hoogte toepasbaar
 • Geen hinderlijke geuren
 • Voordeliger dan schilderen
 • Kan ook in kleur worden uitgevoerd

Wanden coaten met Interceil is duurzaam, snel en efficiënt. De vakmensen van Interceil komen graag bij u langs om te kijken wat er mogelijk is. Iedere klus is maatwerk. Daarom is het belangrijk om vooraf het werk te bekijken en in te meten. Zo kunnen wij samen inschatten hoe we het werk zo snel en efficiënt mogelijk kunnen plannen.

Contact

Een restaurant met verf gepoten met behoud van brandwerende eigenschappen en akoestische waarden.


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy