Skip to content Skip to footer

Henny Hendriks

Geboren en getogen in het pittoreske Doornenburg, tussen Arnhem en Nijmegen, leek de toekomst van Henny Hendriks al vroeg vast te liggen. Opgegroeid in een familie van aannemers, was het bijna vanzelfsprekend dat hij het familiebedrijf zou voortzetten. Dat deed hij. Maar soms, heel soms, ligt de ware roeping elders.

In 1991 verliet Henny de vertrouwde bouwwereld en stak hij de Atlantische Oceaan over naar het land van innovatie: Amerika. Daar, op de schoonmaakbeurs in Atlanta, ontdekte hij een gat in de markt dat hij vastbesloten was te vullen.

Het begon allemaal met het reinigen van nicotine, een hardnekkig probleem in een tijd waarin kantoren nog niet rookvrij waren. Wanden, plafonds, jaloezieën, lamellen, armaturen – alles werd aangetast door de gele vlekken en plakkerige resten van tabaksrook. Een pindakaasachtige substantie. Kantoren waren na de reiniging van Interceil weer als nieuw. 

Interceil staat voor snelle, duurzame en kostenefficiënte transformatie van bedrijfsruimtes. Of het nu gaat om een saaie bedrijfskantine of een verouderd kantoor, met onze kleurcoating geven we snel en eenvoudig een nieuwe look. De wereld verandert snel, vooral door de impact van corona op de manier waarop we werken. Kantoren krijgen nieuwe functies en het uiterlijk van werkplekken wordt steeds belangrijker. Een gezellige kantine met diverse kleuren? Geen probleem. Interceil spuit alles in de gewenste kleur voor het beste resultaat

Waar Interceil zich nu in gespecialiseerd heeft? Het coaten van autowerkplaatsen. Vroeger was de werkplaats een plek van olie en smeer. Maar door de grote innovatie in de automotive branche, zijn auto’s veel meer computer gestuurd.  Interceil transformeert de oude werkplaatsen tot moderne, schone en frisse ruimtes

Henny Hendriks, wanden aan het reinigen, Interceil.

Met oog voor detail begrijpt Henny de veranderingen in autowerkplaatsen. Van olievlekken naar software-innovatie, Interceil past zich aan met geavanceerde coatings voor een professionele uitstraling.

Onze dubbele kleurcoating combineert functionaliteit met esthetiek, met een stralend witte achtergrond en een lambrisering in jouw huisstijlkleur.

Stap de toekomst in met Interceil voor een moderne uitstraling, functioneel design en naadloze huisstijlintegratie. Maak indruk op klanten en medewerkers met een werkplaats die perfect past bij jouw bedrijf. Met Interceil is de weg naar een verbeterde werkruimte duidelijk en eenvoudig.

Van de nieuwste coatings tot geavanceerde reinigingsmethoden, Interceil denkt met je mee en blijft verrassen.

Contact

Systeemplafond gecoat in kleur. Renovatie van een bedrijfskantine.


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy