Skip to content Skip to footer

Is het plafond op uw werkplek schoon?

Plafonds en wanden vormen vaak de basis van elke ruimte, maar na verloop van tijd kunnen ze vuil en grauw worden. Dit gaat vaak ten koste van de algehele uitstraling en frisheid. Een plafond of wand kan de meegenomen worden bij de dagelijkse schoonmaak. Toch zien we vaak dat juist het vuil er dan ingewreven wordt. Wat zorgt voor extra vlekvorming.

Bij Interceil begrijpen we het belang van een schone omgeving, vooral bij kantoren, scholen, omroepen, de voedselindustrie en andere instellingen waar hygiëne van cruciaal belang is voor het welzijn en de gezondheid van hun medewerkers, klanten of gasten. 

Reinigen van een plafond
IMG_0055

Brandveiligheid

Systeemplafonds bezitten brandwerende eigenschappen die door stof en vuil kunnen afnemen. Het reinigingswerk van Interceil herstelt de optimale brandwerendheid van het plafond.

Coaten

Als reinigen van plafonds niet meer mogelijk is, is er nog een redmiddel: coaten. Uw oude plafond blijft behouden. Interceil adviseert hiervoor Pristine Elite coating van plafonds, wanneer reiniging niet meer mogelijk is. Deze speciale coating behoudt de structuur van de plafonds. Coaten is ook mogelijk bij autobedrijven. Coaten is mogelijk in alle gewenste kleuren. Meer informatie vindt u onder het kopje plafond spuiten.

Interceil is duurzaam, snel en efficient.

De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden zonder dat de ruimte leeg gemaakt hoeft te worden.

Schoon plafond

De voordelen van een schoon plafond. Je staat er niet zo vaak bij stil. Maar een schoon plafond heeft velen voordelen:

 • Verbeterde luchtkwaliteit: Verwijdering van stof, vuil en allergenen draagt bij aan een gezondere omgeving en kan allergieën en luchtwegaandoeningen verminderen.

 • Verlengde levensduur: Regelmatige reiniging verlengt de levensduur van het plafondmateriaal en behoudt de akoestische en brandwerende eigenschappen.

 • Behoud van uitstraling: Een schone omgeving draagt bij aan een positieve uitstraling van de ruimtes en verhoogt de tevredenheid van medewerkers, klanten of bezoekers.

Plafond reiniging

Interceil Nederland is dé specialist in plafondreiniging. Wij reinigen vrijwel alle soorten plafonds, waaronder systeemplafonds, die het meest voorkomen in kantoren. Niet alleen systeemplafonds zijn goed te reinigen ook andere type plafonds zoals:

 • akoestische plafondtegels
 • metalen plafonds
 • kunststof plafonds
 • stuc- en spuitplafonds
 • plafonds met vinyl
 • houten plafonds
 • spanplafonds

Akousticeil

Akousticeil is een vloeibare reiniger die wanden, plafonds, profielen, armatuurroosters en rookmelders nieuw leven inblaast. Dit biologisch afbreekbare product kan veilig worden toegepast op vrijwel elk materiaal. Zelfs de meest uitdagende plafonds worden weer als nieuw met deze op zeep gebaseerde reiniger. Akousticeil wordt met lage druk verneveld over het oppervlak aangebracht. Het vuil, waaronder stof, vet en nicotine, wordt moleculair afgebroken en gemakkelijk verwijderd. Akousticeil is volledig veilig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Dit schoonmaakmiddel is door Interceil zelf ontwikkeld.

Contact

Damwand plafond gespoten autogarage Broekhuis door Interceil Tiben Jongewaard


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy