Skip to content Skip to footer

Zijn de wanden op uw werkplek schoon?

Bij Interceil kunnen we de wanden van uw werkplek grondig reinigen. Vooral bij systeemwanden is dit van groot belang. Hoewel vervuiling soms duidelijk zichtbaar is, kan het ook verborgen zijn voor het blote oog. Terwijl sommige binnen- en tussenmuren overschilderbaar zijn, geldt dit niet voor alle wanden. Schilderen is vaak een kostbare, tijdrovende en milieuonvriendelijke oplossing. Een diepgaande reiniging daarentegen zorgt voor schone wanden die er weer als nieuw uitzien.

Henny Hendriks maakt wanden en plafonds schoon
Systeemwanden reinigen kantoren

Voordelen van het reinigen van wanden:

 • Vernieuwde uitstraling
 • Verbeterde hygiëne op de werkplek
 • Snellere en goedkopere procedure dan schilderen
 • Eliminatie van vet, nicotine en stof
 • Verhoogde lichtreflectie

Wanden reinigen: schone muren

Innterceil Nederland is gespecialiseerd in het reinigen van wanden. Bijna alle soorten wanden kunnen door Interceil gereinigd worden. We maken gebruik van een biologisch afbreekbaar reinigingsproduct op zeepbasis genaamd Akousticeil. Dit reinigingsmiddel maakt niet alleen wanden en plafonds schoon, maar ook profielen, armatuurroosters en rookmelders. Akousticeil kan veilig worden toegepast op vrijwel ieder materiaal.

Hoe werkt het?

De reiniging gebeurt onder lage druk met een verneveling op het oppervlak, waarbij de samenstelling van het vuil, zoals stof, vet en nicotine, moleculair wordt gesplitst en vervolgens wordt verwijderd door het af te nemen met een inwassen.

Akousticeil is volledig veilig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. We maken gebruik van verschillende reinigingstechnieken, waaronder hoge- en lagedruk, warm water en diverse schoonmaakmiddelen, afhankelijk van de situatie. Zelfs op grote hoogte is reiniging van wanden geen probleem, waarbij we indien nodig hoogwerkers, steigers of stelten verzorgen.

Coaten

Als reiniging van de wanden niet meer mogelijk is, bieden we een alternatief: coaten. Met Pristine Elite coating blijft de huidige wand behouden. Meestal kiezen opdrachtgevers voor wit. Maar je kunt kiezen uit alle RAL-kleuren. Dus zelfs dat hippe kleurtje dat de binnenhuisarchitect heeft uitgekozen. Het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld onderste band in een andere kleur te spuiten. 

Interceil staat bekend om haar duurzaamheid, snelheid en efficiëntie.

Onze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd zonder dat de ruimte leeg hoeft te worden gemaakt. We denken graag met je mee en houden rekening met de agenda van jouw bedrijf. Wil je dat wij bij jou langskomen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Henny Hendriks maakt wanden en plafonds schoon


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy