Skip to content Skip to footer

Metamorfose van autowerkplaatsen en showrooms

Door plafonds en wanden te spuiten in vele autowerkplaatsen en showrooms, heeft Interceil afgelopen jaren vele pleken een nieuwe look gegeven.

Wanden en plafonds worden in showrooms voorzien van een coatinglaag in het wit of zelfs in kleur. Naast showrooms kunnen ook de werkplaatsen opgefrist worden.

Alle soorten wanden (bijv. betonsteen, stukwanden & metalen wanden) kunnen gecoat worden. Vaak worden werkplaatsen voorzien van een donkere lambrisering van ca. 90 cm. Naast de wanden kunnen ook de plafonds gecoat worden met het behouden van de akoestische waarden. Denk bij de plafonds van werkplaatsen aan systeemplafonds, damwand plafonds en betonnen plafonds. Wanden en plafonds kunnen in iedere gewenste kleur gecoat geworden.

Vele werken werden tijdens grote verbouwingen of renovaties uitgevoerd. Soms was alleen het coaten van wanden en plafonds voldoende voor een geheel nieuwe en frisse uitstraling. De metamorfose werd steeds in enkele dagen uitgevoerd.

Na het coaten was altijd de opmerking van de garagehouder/beheerder ‘Dit hadden we veel eerde moet doen, een geheel nieuw uiterlijk en geeft zoveel frisheid en licht’.

Voor meer informatie klik hier

Leave a comment

logo-wit

Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

Contact

Interceil Nederland
Duisterestraat 17
6686 CS  Doornenburg
Tel:  0481 – 420460
E: info@interceil.nl

Contact

Interceil België BVBA
Atealaan 34A
2200 Herentals
Tel: 014 – 393084
E: info@interceil.be

Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy