Skip to content Skip to footer

Hoe belangrijk is hygiëne?

In het bakkersvak is hygiëne een belangrijk onderdeel van het bestaan. In de hygiënecode voor Brood- en Banketbakkerij staan regels voor het registreren van de schoonmaak. De wanden tot 1,80 m is meestal geen probleem, daarboven wel evenals het plafond.

Interceil Nederland is gespecialiseerd in:

 • (systeem-) plafondreiniging
 • (systeem-) plafond coating
 • wanden reiniging
 • armatuur reinigen

Laat het reinigen van uw plafonds- en wanden aan de specialist over. Natuurlijk kiest u voor hygiëne en een schone werkomgeving. Dan is Interceil Nederland voor u de juiste partner.

Interceil levert diensten rond de klok, ook op zaterdagen en avonden, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Voor de meeste van onze activiteiten geldt dat de betreffende ruimtes niet ontruimd hoeven te worden.

Systeemwanden reinigen

Contact

IMG_1571-scaled


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy