Skip to content Skip to footer

Hoe moet ik een spanplafond reinigen?

Dit is een vraag die veel mensen met een spanplafond zich afvragen.  Een spanplafond reinigen kan Interceil voor u doen. Vloeren en vensterbanken worden regelmatig schoon gemaakt. Dit is eenvoudig uit te voeren, maar het plafond is lastiger. Een spanplafond wordt vies door stof, nicotine, vet en insecten. Vet en nicotine is eenvoudig te reinigen met ons zelf ontwikkelde schoonmaakmiddel. Het vuil valt in druppeltjes naar beneden. Heeft u een ander plafond? Kijk dan bij onze overige plafond reiniging.

IMG_1571-scaled
IMG_1571-scaled

Hoe werkt het?

Spanplafonds zijn goed schoon te maken. De mensen van Interceil nevelen het plafond onder lage druk in. Met een inwasser nemen ze het plafond af. Dit proces wordt altijd minimaal twee keer uitgevoerd, zodat al het vuil van het plafond verdwenen is.

Zelf schoonmaken

Uiteraard kunt u het plafond ook zelf reinigen. Echter, is het hierbij heel erg belangrijk dat u dat met de juiste middelen schoonmaakt en op de juiste manier. Je kunt namelijk geen druk uitoefenen en geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken. Anders is er een grote kans dat het plafond beschadigd raakt.

Voordelen van professionele spanplafond reiniging

 • beter voor de gezondheid
 • verbetering van lichtintensiteit
 • verlenging levensduur spanplafonds
 • niet schadelijk voor het milieu
 • alle meubels kunnen blijven staan

Contact

IMG_1571-scaled


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy