Dieptereiniging

HACCP dieptereiniging

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1538076945067-75d43048-4b2f-1″ include=”6204,6240,6241″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Voldoet uw professionele keuken aan de HACCP eisen?

Dieptereiniging voor professionele keukens is een zeer grondige reiniging. Alle apparatuur en alles wat met levensmiddelen in aanraking komt wordt gereinigd door middel van dieptereiniging. Voldoet uw keuken aan de HACCP eisen?

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_column_text]

HACCP

HACCP betekenis: Hazard Analysis and Critical Control Points. Hygiëne is erg belangrijk in de keuken. Een keuken moet hygiënisch zijn voor een verantwoorde bereiding van maaltijden. Naast het uitvoeren van de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden is er periodiek ook dieptereiniging vereist. Vuil hecht zich ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Hardnekkig vuil in apparatuur zoals: ovens, bakplaten, magnetrons, steamers, friteuses, fornuizen koel-  en vriesvakken wordt met de hand verwijderd. Juist de kitranden rondom deze apparatuur zijn door uitzetting en krimp gevoelig voor vuil. Ook afzuigkappen worden grondig gereinigd met uitzondering van de filters. De vuilophoping vindt vaak plaats op moeilijk bereikbare plekken. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich achter apparatuur, tegen tegelwanden en binnen in afzuigsystemen. Ook is het desinfecteren van de keuken van belang.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_column_text]

Dieptereiniging

Keuken wordt stapsgewijs ingeneveld met Sa-8. Sa-8 hecht aan de oppervlakte en begint een reinigende werking. Op moeilijk bereikbare plaatsen wordt door de professionals van Interceil handmatig gewerkt. Onze methode werkt  beter dan stoomreiniging. Reiniging met stoom duurt lang en geeft niet het juiste resultaat. Onder lage druk wordt de Sa-8 weer verwijderd.

Voordelen van professionele dieptereiniging van de keuken met Interceil:

 • Hoogwaardige reinigingsproducten
 • Producten tasten het materiaal niet aan
 • Een schone keuken zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan met minder energie- en onderhoudskosten.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][vc_column_text]

HACCP regels

Ook voor HACCP horeca geldt dat de hygiene het sleutelwoord is. De voedselveiligheid is hierbij belangrijk. De HACCP regels en richtlijnen zijn zeer strikt. Interceil kan met haar dieptereiniging een mooie aanvulling zijn op uw plan.

Onze dieptereiniging is een aanvulling op uw HACCP plan.

Interceil werkt snel, duurzaam en efficiënt. Benieuwd of Interceil u kan helpen? Vraag een vrijblijvende offerte op.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row background_color=”#a21206″ el_class=”call-to-action-home”][vc_column text_color=”#ffffff”][vc_column_text]

Contact?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  [/vc_column][/vc_row]