Luxaflex reinigen… Ja het is echt nodig.

luxaflex reinigen

Luxaflex reinigen…. Niet het meest sexy klusje. Maar je kent ze wel: vette en stoffige luxaflex. Je kunt er met de plumeau langs, dat doet de vaste schoonmaker hopelijk met enige regelmaat. Maar toch blijven ze stoffig en het lijkt wel of ze steeds sneller stoffig worden.

Stof laag

Ik werkte op een kantoor, waar ik mij altijd dood irriteerde aan het stof op de Luxaflex in het toilet. De zon scheen er op en je zag dikke lagen stof. Af en toe pakte ik de plumeau, maar binnen de kortste keren zaten er weer dikke lagen stof op. Alleen met een vochtige doek of met een ontstoffer is eigenlijk niet genoeg. Er blijft een vetlaagje achter, waar het stof zich makkelijk aan kan hechten.

Luxaflex reinigen

Luxaflex reinigen kan eenvoudig. Interceil heeft een Ultrasoon machine. Door een zeer hoge geluidstrillingsfrequentie trilt het vuil van de Luxaflex af. Na het reinigen worden de Luxaflex behandelt met een stof- en vuilafstotende laag. Zo trekt het minder stof en vuil aan, maar is het ook makkelijker schoon te maken. Het ultrasoon reinigen is geschikt voor pvc, stoffen en aluminium lamellen en Luxaflex. Niet alleen Luxaflex kunnen schoon gemaakt worden, maar ook armaturen, lichtbakken en roosters.

luxaflex reinigen

Duurzaam, snel & efficiënt

Ook nicotine kunnen we met ultrasone reiniging verwijderen. Door de reiniging gaan de Luxaflex langer mee. Dit is duurzaam, daarnaast zijn de reinigingsmiddelen niet slecht voor het milieu. Door de mobiele unit kunnen we bij u op locatie reinigen, we kunnen ze ook ophalen en weer terugbrengen. Net wat voor u handig is. We halen zelf de Luxaflex er af, labelen ze en hangen ze ook op de juiste plek weer terug. Wel zo handig toch?

Wil jij op het toilet niet meer aankijken tegen stoffige Luxaflex of kijkt u vanaf uw werkplek tegen vettige en stoffige Luxaflex aan? Dat kan anders toch? Ik zou als ik u was even bellen en dan hoeft u zich heel binnenkort al niet meer te irriteren.