Skip to content Skip to footer

Voldoet uw professionele keuken aan de HACCP eisen?

Dieptereiniging voor professionele keukens is een zeer grondige reiniging. Alle apparatuur en alles wat met levensmiddelen in aanraking komt wordt gereinigd door middel van dieptereiniging. Voldoet uw keuken aan de HACCP eisen?

IMG_1571-scaled
IMG_1571-scaled

HACCP regels

Ook voor HACCP horeca geldt dat de hygiene het sleutelwoord is. De voedselveiligheid is hierbij belangrijk. De HACCP regels en richtlijnen zijn zeer strikt. Interceil kan met haar dieptereiniging een mooie aanvulling zijn op uw plan.

Onze dieptereiniging is een aanvulling op uw HACCP plan.

Interceil werkt snel, duurzaam en efficiënt. Benieuwd of Interceil u kan helpen? Vraag een vrijblijvende offerte op.

HACCP

HACCP betekenis: Hazard Analysis and Critical Control Points. Hygiëne is erg belangrijk in de keuken. Een keuken moet hygiënisch zijn voor een verantwoorde bereiding van maaltijden. Naast het uitvoeren van de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden is er periodiek ook dieptereiniging vereist. Vuil hecht zich ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Hardnekkig vuil in apparatuur zoals: ovens, bakplaten, magnetrons, steamers, friteuses, fornuizen koel-  en vriesvakken wordt met de hand verwijderd. Juist de kitranden rondom deze apparatuur zijn door uitzetting en krimp gevoelig voor vuil. Ook afzuigkappen worden grondig gereinigd met uitzondering van de filters. De vuilophoping vindt vaak plaats op moeilijk bereikbare plekken. Vaak vermenigvuldigen bacteriën zich achter apparatuur, tegen tegelwanden en binnen in afzuigsystemen. Ook is het desinfecteren van de keuken van belang.

Dieptereiniging

Keuken wordt stapsgewijs ingeneveld met Sa-8. Sa-8 hecht aan de oppervlakte en begint een reinigende werking. Op moeilijk bereikbare plaatsen wordt door de professionals van Interceil handmatig gewerkt. Onze methode werkt  beter dan stoomreiniging. Reiniging met stoom duurt lang en geeft niet het juiste resultaat. Onder lage druk wordt de Sa-8 weer verwijderd.

Voordelen van professionele dieptereiniging van de keuken met Interceil:

 • Hoogwaardige reinigingsproducten
 • Producten tasten het materiaal niet aan
 • Een schone keuken zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan met minder energie- en onderhoudskosten.

Contact

IMG_1571-scaled


  logo-wit

  Interceil is een specialistisch schoonmaakbedrijf  in zowel Nederland als in België. Bij Interceil gaat het niet alleen om reiniging, maar ook om het geven van een tweede leven aan plafonds en andere oppervlakken. Dit kan bijvoorbeeld door coaten. Onze duurzame aanpak minimaliseert afval en draagt bij aan een groenere toekomst. 

  Met innovatieve reinigingsmethoden en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en verf zorgen we ervoor dat elk project niet alleen esthetisch verbetert, maar ook verantwoord is voor het milieu.

  Ons ervaren team heeft expertise in diverse branches en materialen of het nou gaat om de voedselindustrie, de automotive industire, kantoor omgevingen of fabrieken. We blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

  Contact

  Interceil Nederland
  Duisterestraat 17
  6686 CS  Doornenburg
  Tel:  0481 – 420460
  E: info@interceil.nl

  Contact

  Interceil België BVBA
  Atealaan 34A
  2200 Herentals
  Tel: 014 – 393084
  E: info@interceil.be

  Wendy Venema © 2024 Interceil. All Rights Reserved | Privacy Policy