De wanden spuiten in uw bedrijf ?

Wanden spuiten is voor Interceil dagelijkse kost. Wanden verven is een klus wat kostbaar en tijdrovend is.  Interceil spuit met een airless verfspuit de wanden in jouw bedrijf. Dit kan naast wit ook in verschillende kleuren. Onze vakmensen plakken alles netjes af, waardoor de inventaris kan blijven staan. Op deze manier kunnen de muren snel gespoten worden. Interceil coat de wanden snel, flexibel en efficiënt. Ook leidingen en dergelijke spuiten onze mensen eenvoudig mee, is dit niet de bedoeling, dan worden de leidingen afgeplakt. Zijn de wanden op grote hoogte? Geen probleem, dan regelen wij een hoogwerker. Wilt u in verschillende kleuren? Dat kan!

Met Interceil een tweede leven voor uw wanden!

Schilderen is een optie. Maar coaten is sneller.  Ben jij jouw werkplaats, restaurant of kantoor aan het renoveren? Denkt u aan het vervangen? Kies dan voor Pristine coating. De coating bedekt waterschadevlekken en kleine beschadigingen. Hierdoor krijgt de werkplek een tweede leven.

Hoe werkt coating van wanden?

Met een airless verfspuit wordt de coating op het oppervlak aangebracht. Alle inventaris kan blijven staan. Onze mensen plakken alles af en beschermen uw spullen zorgvuldig met afdekfolie. Ongeveer twee uur na het aanbrengen van de coating kan de ruimte weer in gebruik genomen worden. De coating droogt snel en is milieu vriendelijk. De coating laat geen hinderlijke geur achter. Onze vakmensen bepalen vooraf, in overleg met u, welke werkzaamheden in welk tijdsbestek kunnen worden uitgevoerd.

De voordelen van wanden spuiten op een rij

• Toepasbaar op alle soorten wanden
• Minimum aan overlast
• Ook op grote hoogte toepasbaar
• Geen hinderlijke geuren
• Voordeliger dan schilderen
• Kan ook in kleur worden uitgevoerd

Wanden coaten met Interceil is duurzaam, snel en efficiënt.

De vakmensen van Interceil komen graag bij u langs om te kijken wat er mogelijk is. Iedere klus is maatwerk. Daarom is het belangrijk om vooraf het werk te bekijken en in te meten. Zo kunnen wij samen inschatten hoe we het werk zo snel en efficiënt mogelijk kunnen plannen.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht