Hoe schoon zijn de Luxaflex op uw werkplek?

Luxaflex schoonmaken wordt maar weinig gedaan. Vaak zijn de jaloezieën  vet en stoffig. De raambekleding wordt een keer afgenomen met een plumeau en een vochtige doek. Maar de Luxaflex worden niet echt gereinigd. Interceil kan lamellen, jaloezieën en Luxaflex reinigen. Jaloezieën (Luxaflex) schoonmaken is een vak apart. Het is lastig om alle kanten vet en stof vrij te krijgen.

Ultrasoon reiniging

Interceil biedt Ultrasoon reinigen aan. Interceil is in het bezit van een mobiele Ultrasoon reinigingsinstallatie. Door deze mobiele Ultrasoon reiniger kunnen wij op locatie uw raambekleding en lampen reinigen. Een reinigingsinstallatie die onder zeer hoge geluidstrillingen de materialen reinigt. Door de trillingen komt het vuil los van de jaloezieën, lamellen en Luxaflex. Na het reinigen worden de Luxaflex, lamellen en jaloezieën behandelt met een stof- en vuilafstotende laag, waardoor het materiaal eenvoudiger kan worden schoon gemaakt. Het ultrasoon reinigen is geschikt voor pvc, stoffen en aluminium lamellen en Luxaflex, maar ook toepasbaar op armaturen en jaloezieën.

Op locatie reinigen

De ultrasoon reinigingsinstallatie is mobiel. Dit betekent dat wij op bijna iedere locatie lamellen, luxaflex, jaloezieën en armaturen reinigen. Het schoonmaken van Luxaflex kan op locatie, maar ook bij ons in de bedrijfshal. Binnen enkele uren hangen de raambekleding en lichtarmaturen weer schoon, fris, stofvrij en vetvrij op hun plek.

Luxaflex schoonmaken: duurzaam, snel, efficiënt

Interceil streef naar een snelle en efficiënte reiniging. Hierbij houden we altijd rekening met een minimale overlast voor uw medewerkers en opdrachtgevers. Het is mogelijk om op locatie te reinigen, maar wij kunnen de lamellen, jaloezieën of Luxaflex ook op komen halen. Na het reinigen brengen wij de raambekleding dan weer terug. Alleen als er beschadigingen of verbuigingen in de raambekleding aanwezig is, kunnen wij geen tweede leven bewerkstelligen. In alle overige gevallen, zorgen wij voor een schoon en fris resultaat.

Contact

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon nummer (verplicht)

  woonplaats (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht