Diensten

Uw werkplek weer schoon en als nieuw?
Interceil reinigt al meer dan 25 jaar de plafonds, wanden en raambekleding van kleine en grote gebouwen in Nederland en België. Interceil reinigt duurzaam. Haar unieke reinigingsmethode en zelf ontwikkelde biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Met deze methode is geen uitdaging of project ons te groot. Niet alleen plafonds en wanden zijn binnen korte tijd brandschoon, ook lamellen, luxaflex, jaloezieën en armatuurrooster krijgen een speciale behandeling. Als nieuw komt het uit de mobiele ultrasoon unit. Een duurzame oplossing voor een schoon en fris gebouw.

Vrijblijvende reinigingstest
De mensen van Interceil komen naar uw wens geheel vrijblijvend bij u op locatie kijken en voeren een vrijblijvend reinigingstest uit. Er wordt dan een inschatting van de hoeveelheid werk gemaakt. Daarnaast kunnen de mensen van Interceil ter plekke goed beoordelen of extra hulpmiddelen nodig zijn. Voor hoge plafonds wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hoogwerkers of steigers.

Wij komen wanneer het u schikt
In ieder project streeft Interceil naar efficiënte en snelle reiniging met minimale overlast voor uw medewerkers en klanten. Onze specialisten bekijken samen met u hoe en in welk tijdsbestek de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast kan het meubilair en andere inventaris blijven staan. Interceil zorgt ervoor dat alles zorgvuldig afgedekt wordt. Op deze manier is er zo min mogelijk overlast en kunnen de normale werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang vinden.

Reinigingscontract
Het is ook mogelijk om een reinigingscontract af te sluiten bij Interceil voor regelmatige reiniging van uw gebouw of zelfs voor meerdere gebouwen. Maar dit is ook mogelijk voor meer specifieke ruimten, bijvoorbeeld uw rookkamers of keukens. U kunt altijd geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Een schone omgeving wordt als zeer prettig ervaren.
Comfort is belangrijk voor uw medewerkers en klanten. Het resultaat van onze reiniging is:

  • Een verbeterde lichtreflectie;
  • Een verzorgde representatieve omgeving;
  • De terugkeer van de oorspronkelijke akoestiek, die door het vuil verloren was gegaan.

De mensen die gebruik maken van uw gebouwen zullen bijna zonder uitzondering blij zijn met deze zo goed als nieuwe en frisse omgeving.

Brandveiligheid
Systeemplafonds hebben brandwerende kwaliteiten die door stof en vuil verminderen deze brandwerende kwaliteiten. Het schoonmaakwerk van Interceil geeft het plafond zijn optimale brandwerendheid terug.