Advies

 

Vrijblijvende reinigingstest

De mensen van Interceil komen naar uw wens geheel vrijblijvend bij u op locatie kijken en voeren een vrijblijvend reinigingstest uit. Er wordt dan een inschatting van de hoeveelheid werk gemaakt. Daarnaast kunnen de mensen van Interceil ter plekke goed beoordelen of extra hulpmiddelen nodig zijn. Voor hoge plafonds wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hoogwerkers of steigers. 

Wij komen wanneer het u schikt

In ieder project streeft Interceil naar efficiënte en snelle reiniging met minimale overlast voor uw medewerkers en klanten. Wanneer het voor uw bedrijf of instelling prettig is kunnen wij in de avonduren of in het weekend het project uitvoeren. Daarnaast kan het meubilair en andere inventaris blijven staan. Interceil zorgt ervoor dat alles zorgvuldig afgedekt wordt. Op deze manier is er zo min mogelijk overlast en kunnen de normale werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang vinden.

Reinigingscontract

Het is ook mogelijk om een reinigingscontract af te sluiten bij Interceil voor regelmatige reiniging van uw gebouw of zelfs voor meerdere gebouwen. Maar dit is ook mogelijk voor meer specifieke ruimten, bijvoorbeeld uw rookkamers of keukens. U kunt altijd geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Een schone omgeving wordt als zeer prettig ervaren.

Comfort is belangrijk voor uw medewerkers en klanten. Het resultaat van onze reiniging is:

  • Een verbeterde lichtreflectie;
  • Een verzorgde representatieve omgeving;
  • De terugkeer van de oorspronkelijke akoestiek, die door het vuil verloren was gegaan.

De mensen die gebruik maken van uw gebouwen zullen bijna zonder uitzondering blij zijn met deze zo goed als nieuwe en frisse omgeving.

Brandveiligheid

Systeemplafonds hebben brandwerende kwaliteiten die door stof en vuil verminderen deze brandwerende kwaliteiten. Het schoonmaakwerk van Interceil geeft het plafond zijn optimale brandwerendheid terug.

Veiligheidsbladen
Sa-8 (duits)
Sa-8 (engels)
Ox-2 (duits)
Ox-2 (engels)