Lamellen & Jaloeziƫn

Blikvangers
Wanneer plafonds en wanden weer smetteloos zijn, valt direct op hoe vies de jaloezieën, lamellen of gordijnen zijn. Maar ook de lichtarmaturen en luchtroosters, bevatten vaak veel stof en vettigheid. Naast het reinigen en coaten van plafonds en wanden reinigt Interceil ook jaloezieën en lamellen.

Ultrasoon reinigen

Interceil biedt Ultrasoon reinigen aan. Interceil is in het bezit van een mobiele Ultrasoon reinigingsinstallatie. Een reinigingsinstallatie die onder geluidstrillingen de materialen reinigt. Door de trillingen komt het vuil los van de jaloezieën en lamellen. Na het reinigen worden de producten behandelt met een stof- en vuilafstotende laag, waardoor het materiaal eenvoudiger kan worden schoon gemaakt. Het ultrasoon reinigen is geschikt voor pvc, stoffen en aluminium lamellen, maar ook toepasbaar op armaturen en jaloezieën.

Op locatie gereinigd
Vanwege het feit dat Interceil in het bezit is van een mobiele Ultrasoon reinigingsinstallatie kunnen de mensen van Interceil op locatie reinigen. Binnen enkele uren hangen de lamellen, luxaflex, jaloezieën en lichtarmaturen weer fris en schoon terug op hun vertrouwde plek.

Armaturen
De TL-armatuurroosters worden gedemonteerd en ultrasoon gereinigd. Wanneer nodig voorzien wij de armaturen van nieuwe lampen en starters.