Reinigen plafonds en wanden

Interceil reinigt plafonds van alle materialen
Interceil reinigt praktisch ieder plafond of wand. Of het nu gaat om hard of zacht mineralen systeemplafonds, stuc-of spuitplafonds, metalen-, kunststof- of houten materialen. Maar ook spanplafonds kunnen gereinigd worden door Interceil. Onze oplossing ligt in onze reinigingsmethode in combinatie met ons zelf ontwikkelde reinigingsproduct: Akousticeil

Akousticeil
Akousticeil is een vloeistofreiniger die wanden en plafonds, profielen, armatuurroosters en rookmelders weer als nieuw maakt. Dit biologisch afbreekbare product kan probleemloos op vrijwel ieder materiaal worden toegepast. Zelfs de lastigste plafonds krijgen wij weer zo goed als nieuw met dit reinigingsmiddel op zeepbasis. Akousticeil wordt onder lage druk op het oppervlak aangebracht. De samenstelling van het vuil, dat voornamelijk bestaat uit stof, vet en nicotine, wordt gesplitst en eenvoudig verwijderd. Akousticeil is volkomen veilig, biologisch afbreekbaar en niet giftig.

Onderhoudscontracten voor schoonmaak
Met veel bedrijven heeft Interceil een onderhoudscontract voor het regelmatig reinigen van de rookkamers of rookruimten. Informeert u naar de mogelijkheden.

Coaten is de oplossing als reiniging niet mogelijk is!
Ook als reinigen niet meer nodig is, zijn uw oude plafondplaten te behouden. Interceil adviseert hiervoor Pristine Elite coating van plafonds en wanden wanneer reiniging niet meer mogelijk is. Deze speciale coating houdt de fijne structuur van de plafonds perfect intact.